Dit is Totem!

Fotografie & videografie voor de zakelijke en particuliere markt.

Totem is een bedrijf gespecialiseerd in fotografie en videografie. Wij bieden een ruim aanbod in diensten die te maken hebben met fotografie of videografie. Ons ruime aanbod en samenwerking met meerdere fotografen zorgt ervoor dat het mogelijk is om complete pakketten bij ons af te nemen.

Totem heeft een eigen modellen bestand opgebouwd. Voor veel bedrijven is er naast de gebruikelijke product fotografie ook fotografie gewenst met model. Dit kan zijn voor verpakkingen of catalogi, maar ook voor webshops of websites. Onze modellen kunnen tevens figureren in en bedrijfs video. Zo is het mogelijk om een compleet pakket bij ons af te nemen waarin het regelen van een model volledig uit handen wordt genomen.

Totem werkt niet alleen zakelijk maar staat ook klaar voor particulieren. Zo verzorgen wij voor bruiloften de huwelijksreportages. Naar wens zelfs in combinatie met een video. En is het mogelijk om bij ons een fotoshoot in te plannen vanaf 1 persoon tot hele families.

Voor al onze fotografie of videografie wordt de locatie gezamenlijk gekozen. Veel van onze diensten vinden plaats in onze ruime fotostudio van maar liefst 150 m2 in Leiderdorp.

Onze fotografen

  • Henk
    Henk Fotograaf - Videograaf
  • Tessa
    Tessa Fotograaf
  • Steven
    Steven Fotograaf - Videograaf

Blog

Volg Totem’s blog.

Wij bloggen regelmatig over ons werk als fotograaf en videograaf. Wil je meer over ons te weten komen? Volg dan ons blog!

Een offerte op maat nodig?