Onze diensten

Totem biedt een groot aanbod in diensten.

In het bedrijfsleven is het erg belangrijk om representatief en professioneel over te komen. In de huidige markt kan het lastig zijn om uit te blinken ten opzichte van je concurrenten. Een simpele manier om hier verandering in te brengen is het aanpakken van je website met frisse foto’s, een pakkende korte introductie film of een virtuele tour door jouw bedrijf. Geef het bedrijf een nieuwe uitstraling en breng een eenheid in foto’s van het bedrijf, de producten en/of diensten en niet te vergeten de werknemers!

Profiel foto’s

Portret foto’s voor Social Media.

In het bedrijfsleven is het erg belangrijk om representatief en professioneel over te komen. Ga voor een duidelijke portret foto van jezelf en jouw werknemers!

Groepsfoto’s

Een foto van jullie als team!

In het bedrijfsleven is het erg belangrijk om representatief en professioneel over te komen. In de huidige markt kan het lastig zijn om uit te blinken ten opzichte van je concurrenten.

Packshots

Product foto’s voor jullie webshop.

Packshot fotografie is een term die gebruikt wordt voor het fotograferen van grote aantallen producten voor webshops en catalogi. Gebruiksklaar geleverd!

[360 width=”100%” height=”300px” src=”yofla360/360graden_fotografie”]

360 graden foto’s

Ronddraaiende foto van product of ruimte.

Ga nog een stap verder en geef jullie klanten een nog duidelijker beeld van jullie pand of het product met 360 graden fotografie.

Time lapse video

Overzichtelijke video van een langdurig project.

Een langdurig project is goed vast te leggen door het te laten fotograferen als time lapse. De losse beelden vormen samen een duidelijke film van het gehele project.

Promotie video

Laat je klanten op een snelle en leuke manier kennis maken.

Laat een videofilm maken van jullie bedrijf en de daarbij horen diensten. Op een leuke en makkelijke manier geef je anderen een kans om kennis te maken.