Fotografie

Van portret naar groepsfoto tot volledige reportages.

De zakelijke fotografie kan plaatsvinden bij het bedrijf, op locatie of in de studio in Leiderdorp. Uiteraard kan er van alles worden gefotografeerd en ook voor verschillende doeleinden zoals websites, webshops, magazines & catalogi en ook een zakelijke krant. Denk bijv. ook eens aan profielfoto portretten van je werknemers voor SocialMedia zoals bijv. LinkedIn of ter kennismaking van jouw werknemers op de website! Van een speciale gelegenheid op het werk zoals een opening, bedrijfsfeest of jubileum kan uiteraard ook een mooie reportage gemaakt worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Profiel foto’s

Portret foto’s voor Social Media.

In het bedrijfsleven is het erg belangrijk om representatief en professioneel over te komen. Ga voor een duidelijke portret foto van jezelf en jouw werknemers. Totem komt naar wens op locatie langs en kan ter plekke complete afdelingen fotograferen. Zo kost het maken van nieuwe profiel foto’s van de werknemers maar weinig tijd. Wij werken graag met greenscreen. Hierdoor kunnen wij de foto’s zowel vrijstaand, perfect wit of met een eigen gekozen achtergrond leveren. Gebruiksklaar om meteen te plaatsen in de gewenste media.

Groepsfoto’s

Een foto van jullie als team!

Naast het maken van een goede profiel foto is het natuurlijk ook erg leuk en handig om jullie team compleet op de foto te hebben. Een groepsfoto moet natuurlijk duidelijk zijn maar kan ook erg creatief en passend bij het bedrijf. Groepsfoto’s kunnen op locatie gemaakt worden maar natuurlijk ook in onze studio. Dan ben je verzekerd van het juiste licht en van een goede foto!

Fashion shoots

Gestylde shoots met model.

Wanneer je een webshop of winkel hebt komt het vaak voor dat je naast de gebruikelijke product en packshot fotografie tevens je kleding of accessoires wilt laten zien door middel van prikkelde foto’s. Dit zijn vaak de foto’s die verschijnen in magazines of gebruikt worden om de website/shop aan te kleden. Hiervoor wordt een geschikte locatie gekozen, dit kan zowel in de studio of een externe locatie. En natuurlijk een passend model. Totem regelt naar wens zowel het model als de locatie en uiteraard de fotografie.

Interesse in een van onze diensten?