Bruilofts film

Een mooi video verslag van jullie huwelijksdag!

Totem heeft ook de mogelijkheid jullie prachtige dag op film vast te leggen. Dit zijn niet de statische 3 uur durende verslaglegging zoals je deze vroeger zag, maar bestaan uit volwaardige dynamische shots, volledig geëdit met helder geluid en muziek ondersteuning. Zo heb je een prachtige film van jullie dag die de mooiste momenten op een hippe manier laat zien.

Net als bij onze fotografie dienst maakt Totem altijd vrijblijvend kennis met het toekomstige bruidspaar. Zo hebben jullie de mogelijkheid al jullie wensen te bespreken en weet je precies wie er nou op jullie bruiloft aanwezig zal zijn. Wij vinden het erg belangrijk dat jullie een klik met ons hebben, een videograaf maakt jullie meest bijzondere dag namelijk van dichtbij mee. De mooiste beelden komen ook van bruidsparen die het leuk vinden dat wij als videograaf op deze dag aanwezig zijn!

Wij maken na de kennismaking een offerte op maat. Na ontvangst van de offerte hebben jullie nog tijd om met elkaar te bespreken of jullie ons als videograaf willen inzetten. Zijn jullie tevreden en hebben we een klik met elkaar? Dan zetten we de datum voor jullie vast!

Pakketten

Dit zijn voorbeelden van mogelijke pakketten.

BASIS

videograaf-huwelijk-bergen-op-zoom

6 uur videografie
Film van ± 5 minuten
Muziek ondersteuning
Incl. reiskosten tot 20km

€ 600,-

UITGEBREID

bruiloftsfilm-videografie-bergen-op-zoom

8 uur videografie
Film van ± 6 minuten
Muziek ondersteuning
Incl. reiskosten tot 20km

€ 780,-

LUXE

huwelijksfilm-video-bruiloft-totem

12 uur videografie
Film van ± 8 minuten
Muziek ondersteuning
Incl. reiskosten tot 20km

€ 1110,-

Wat je nog wilt weten!

Belangrijke informatie voor jullie.

Wij maken na een vrijblijvende kennismaking bij jullie thuis een offerte op maat. Ben je tevreden over onze werkwijze en heb je een klik met ons? Dan kunnen jullie de dag bij ons vast zetten!

Na het vastleggen van jullie huwelijksdag gaan wij snel aan de slag. Vooraf hebben jullie bij ons al aangegeven welke stijl jullie mooi vinden. Denk hierbij aan muziekkeuze en kleurtinten in de shots. De film zal een groot bestand zijn en ontvang je via USB en WeTransfer.

Actie pakket!

Een volledig pakket voor jullie trouwdag.

Willen jullie graag een volledig pakket voor jullie trouwdag maar is de combinatie van fotografie, film en een luxe fotoalbum al snel te duur? Totem heeft voor alle bruidsparen een heel scherp geprijsd pakket samengesteld!

Fotograaf en videograaf komen op jullie trouwdag 10 uur lang foto’s maken en filmen. Alle foto’s ontvangen jullie per WeTransfer in hoge resolutie na ongeveer 2 weken. De bruiloftsfilm krijgen jullie op een USB met mooie bewaarbox. Tevens krijgen jullie het fotoalbum “Totem Luxe” met jullie namen en trouwdatum gedrukt in de kaft met bijpassende bewaarbox. Fotoalbum en USB bewaarbox zijn beide uitgevoerd in dezelfde kleur linnen stof. Een uitgebreid pakket met veel luxe dus!

Fotografie & Videografie bij Totem? Ontvang combi korting!

Trouwclip Rick & Juul

Trouwclip Rob & Carima

Trouwclip Stefan & Anouk