[mk_layerslider id=”13″]

Totem model worden!

Totem heeft inmiddels meerdere opdrachtgevers waarvoor modellen gevraagd worden. Vanuit de hoeveelheid werk beheren wij ons eigen modellenbestand. Zo is de schakel tussen de visie van onze klant en de modellen nog kleiner! Vrijwel alle werkzaamheden worden verricht vanuit de studio in Leiderdorp (vlak bij Leiden). 

Wij zoeken modellen van alle leeftijden. Jong, oud, dun, dik, klein, groot, kroeshaar, bril, beugel, sproeten: immers is geen enkele opdracht hetzelfde! Heb jij een verzorgd uiterlijk, ben je representatief, karakteristiek én camerageniek? Schrijf je dan in!

Een kijkje achter de schermen!

Naam

Straat + huisnummer

Plaatsnaam

Postcode

Uw email

Telefoon

Geslacht
ManVrouw

Geboortedatum

Lengte in CM

Kledingmaat

Cup-maat

Schoenmaat

Kleur haar

Kleur ogen

Stuur 2 onbewerkte foto’s van jezelf. Graag in kleur en naturel ( liefst zonder make-up).

1 foto gehele lichaam

1 close-up gezicht

Beschikbaarheid (dagen/uren)

Rijbewijs
JaNee

Ervaring
JaNee

Vertel iets leuks over jezelf!

*Kinderen (onder de 18 jaar) hebben toestemming nodig van een ouder/voogd.

*Alle gegevens van het inschrijf formulier worden alleen gebruikt door Totem Fotografie en niet zonder toestemming verstrekt aan derden.

Inschrijven doe je zo!

Om je in te schrijven vragen we je een kort inschrijfformulier in te vullen en minimaal 2 duidelijke foto’s toe te voegen. Dit hoeven geen professionele foto’s te zijn, die kunnen we in een later stadium alsnog in orde maken. Zorg voor een headshot en een totaalshot.

Wat voor foto’s zijn geschikt?

1. Je moet alleen op de foto staan
2. Zo naturel mogelijke foto’s (niet te veel make-up)
3. Geen (extreem) bewerkte foto’s

Na je aanmelding, wat dan?

Natuurlijk ontzettend bedankt voor je inschrijving. We bekijken je ingezonden foto’s en besluiten je wel of niet uit te nodigen voor een castingavond. We moeten natuurlijk eerlijk zijn, en zullen alleen een uitnodiging doen wanneer we een reële kans zien we je ook daadwerkelijk als model in te huren. De feedback ontvang je binnen twee weken per mail of telefoon.

De castingavond?

Het klinkt ontzettend spannend, zo’n avond. Dat is het ook eigenlijk wel. Toch geven we er een zo ontspannen mogelijke sfeer aan. We beginnen met een drankje en wat uitleg over wie we zijn. Vervolgens maken we een aantal foto’s van je, zonder dat de hele groep op je staat te kijken. Zo hebben we een goed beeld van hoe je overkomt op de foto, en hebben we gelijk die professionele foto die nodig is. Na een gezellige avond sluiten we af en maken we een afspraak.

Na de castingavond?

De castingavond is voor ons het ideale moment geweest om te kunnen beoordelen of je zou passen voor een van onze klanten. Het is mogelijk dat er toch geen mogelijkheden zijn, al proberen we deze kans zo klein mogelijk te maken in de voorselectie. We zullen eenieder persoonlijk bellen om te laten weten of ze wel of niet worden opgenomen in ons actieve modellenbestand.

Je bent een van onze modellen!

Gefeliciteerd! Wij hopen je op korte termijn in te kunnen zetten als model (bij Totem Fotografie en/of Henk de Graaf Fotografie).  Wanneer we een opdracht hebben zullen we je telefonisch benaderen om de fotoshoot in te plannen.

De verdiensten

Afhankelijk van de opdracht kan er verschil zijn in het budget voor de modellen. Wij zorgen daarom altijd dat we tijdens het bespreken van de opdracht ook gelijk de vergoeding duidelijk maken.

Een reiskostenvergoeding is niet mogelijk, het is dus wenselijk dat je uit de omgeving Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam komt. Wanneer je wordt ingezet op een locatie buiten de studio dan is er in overleg een passende reiskosten vergoeding.

Kindermodellen

Let op! Kinderen onder de 18 jaar dienen ten alle tijden onder begeleiding te zijn van een wettelijk voogd. Er zal volledig rekening gehouden worden met de wettelijke eisen aan de werktijdenwet. Bij kinderen tot en met 12 jaar zal er volgens de SZW arbeidsinspectie een ontheffing worden aangevraagd voor de fotoshoot.