Packshot Fotografie

Voordelig grote aantallen producten fotograferen.

Packshot fotografie is een term die gebruikt wordt voor product fotografie die je vaak ziet voor catalogi of webshops. Het zijn veel producten die allemaal op eenzelfde manier worden gefotografeerd en nabewerkt zodat ze direct geplaatst kunnen worden in de betreffende media. Totem Fotografie geeft je de mogelijkheid om grote aantallen producten tegen een zeer aantrekkelijk tarief te laten fotograferen. Ideaal voor jouw website of webshop! Voor mode fotografie van kleding heeft Totem Fotografie speciale poppen aangeschaft die het mogelijk maken de kleding af te beelden met zicht op de binnenkant / label. Voor de fotografie van sieraden maken wij gebruik van een lichtbox. Benieuwd hoe jouw producten het best gefotografeerd kunnen worden? Kom de eerste keer mee naar onze studio!

Hoe werkt het?

Volg deze 4 eenvoudige stappen!

 • Producten opsturen

  Verstuur of breng je producten naar de studio van Totem Fotografie. Producten worden zorgvuldig uitgepakt, gepoetst en gestreken wanneer nodig.

 • Fotografie

  De producten worden zorgvuldig gefotografeerd in een lichtbox, op invisible mannequin of ander nodige wijze.

 • Fotobewerking

  De foto's worden volgens afspraak geleverd. Denk aan: effecten(spiegel of schaduw), formaat, resolutie, vrijstaand of met gekleurde achtergrond.

 • Terug sturen

  De producten worden terug gestuurd. Foto's worden geleverd zoals afgesproken en verstuurd via WeTransfer.

Prijzen

Aantrekkelijk tarief met packshot!

Packshot fotografie gebeurd in grote aantallen. De prijzen variëren per product soort maar beginnen al vanaf € 7,- per product. Wij maken graag een offerte op maat. Geef bij ons aan welk product(en) je wilt laten fotograferen en of je het product vanuit meerdere hoeken wilt laten vastleggen. Ook de nabewerking is van belang, wil je de producten bijv. vrijstaand ontvangen of liever met schaduw of spiegeleffect? Laat het ons weten!

Totem

Maak kennis met Totem.

In onze video krijg je een beeld van het fotograferen van packshots. Ook zie je onze studio in Leiderdorp.