So thankful

you are here!

HI WIJ ZIJN TOTEM

Totem is in 2014 opgericht door Tess die al jaren graag haar eigen fotografie bedrijf wilde starten. Samen met Henk (haar vader) begon zij in de fotostudio in Leiderdorp met het fotograferen van kleding met en zonder modellen voor webshops, en tevens het maken van portretten en reportages voor de zakelijke markt. In 2015 stonden de eerste bruiloften in de agenda. Na de eerste bruiloft was ze om! Dit smaakt naar meer. Steven was inmiddels erg aangestoken door het enthousiasme van Tess. Hierdoor ontstond het idee om als fotograaf en videograaf Totem samen te gaan runnen en dat als getrouwd stel ;). Sommigen verklaren ons nog steeds voor gek maar wij vinden het fantastisch om samen te werken. Met alweer meer dan 250 bruiloften ervaring zijn we nog steeds vol passie in ons vak! Naast ons leuke leventje in Etten-Leur met onze zoons en dochter hopen we nog lang samen Totem te kunnen voortzetten.

team

MEET THE

Steven

Ik ben Steven, 33 jaar, opgegroeid in een huis met 4 broers en veel gezelligheid. Daardoor ook een echt familiemens. Hou van barbecuen, biertje op zijn tijd, wielrennen, wintersporten. Spreek graag af met vrienden om een avond te borrelen.

Tess

Ik ben Tess, 33 jaar, opgegroeid in de wereld van fotografie met een vader als fotograaf. Dol op mijn gezin, een echt familiemens. Hou van vrienden om me heen, wijntje drinken, koffie dates met vooral cappuccino's, etentjes organiseren. Daarnaast ben ik gek op interieur en styling van ons huis, schilderen en natuurlijk fotograferen!

NEEM CONTACT OP

KIND WORDS

BRUILOFTSREPORTAGE FOTO & VIDEO

MARKIEZENHOF BERGEN OP ZOOM

Wij zijn fantastisch geholpen door het team van Totem Foto & Video voor onze trouwdag. Vooraf meerdere malen contact gehad om precies onze wensen door te spreken en het resultaat was uiteindelijk nog mooier dan we hadden kunnen hopen en voorstellen. Ook op kleine details is gelet waardoor echt de hele dag is vastgelegd tot in detail. Voordeel van foto en video bij een bedrijf is ook dat men niet bij elkaar in het beeld loopt voor het beste resultaat!

- Dominique & Gregor

BRUILOFTSREPORTAGE FOTO & VIDEO

BUITENPLAATS AMERONGEN

Totem Foto & Video heeft onze bruiloft van het begin tot het einde op een prachtige manier vastgelegd. Geen moment hebben ze gemist, en dat terwijl ze nooit 'zichtbaar' aanwezig waren voor ons en onze gasten. Hierdoor konden wij ongestoord genieten van onze dag en dat vonden wij ontzettend fijn. Daarnaast zijn Tessa en Steven ontzettend vriendelijk, is het prettig communiceren met ze en nemen ze de tijd voor je, zowel voor, tijdens als na de bruiloft.

- Jordie & Daniëlle

BRUILOFTSREPORTAGE FOTO & VIDEO

LICKEBAERTSHOEVE MAASLAND

Op 29 juni 2018 zijn wij getrouwd. Tessa en Steven hebben deze dag vastgelegd met fotografie en video. Het was een spannende dag, maar de ontspannen houding van Tessa en Steven was super fijn. Het was heel gezellig en we hadden helemaal geen last van de camera’s de hele dag. Steven heeft een enorm gave videoclip van onze dag gemaakt! Elke keer genieten we weer als we deze terug kijken! Ook de foto’s geven een mooi beeld van onze gave dag!
Bedankt!!

- Joey & Marlies