MAKING A BEAUTIFUL MEMORY

GEZINS FOTOSHOOT

OF PEOPLE WE LOVE

Je ontvangt 25 foto's per fotoshoot en er is een mogelijkheid om meer foto's af te nemen. De foto's worden geleverd in hoge resolutie en altijd zorgvuldig bewerkt. Per email ontvang je een link om de foto's te kunnen downloaden. Ook ontvang je een USB + bewaardoos en is het mogelijk om tegen meerprijs een bijpassend album te laten maken.

Samen kiezen we een geschikte fotolocatie buiten. Dit kan een stukje natuur zijn of juist in de binnenstad. Afhankelijk van het gewenste resultaat. Hier gaan we op een ontspannen en gezellige manier te werk. We helpen bij het aannemen van de juiste poses op de foto maar houden het natuurlijk wel zo spontaan mogelijk. Zodat jullie straks met veel plezier terugkijken naar de foto's.

Book shoot

Zin om een fotoshoot te reserveren? En benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We zullen met elkaar jullie wensen telefonisch doornemen en een geschikte dag en tijdstip reserveren.

STEP 01

Fotoshoot

We zien elkaar op de afgesproken dag en tijdstip. In ons eerste telefoongesprek hebben we besproken wat jullie wensen zijn voor de shoot. Op een speelse en relaxte manier zullen we met elkaar de shoot vormgeven.

STEP 02

how to

Nagenieten!

Na een zorgvuldige selectie en nabewerking stuur ik jullie de foto's toe. Deze selectie ontvangen jullie in hoge resolutie. Dit betekend grote bestanden geschikt voor bijna elk formaat afdruk. Liever een afdruk of album erbij? Dat kan natuurlijk ook.

PROCEED?

STEP 03

Wat krijg je?

Een ontspannen fotoshoot op een met elkaar gekozen fotolocatie. We gaan voor die spontane beelden maar geven hulp wanneer nodig om de juiste poses aan te nemen. Je ontvangt 25 zorgvuldig bewerkte foto's per fotoshoot en er is een mogelijkheid om meer foto's af te nemen. De foto's worden digitaal aangeleverd in hoge resolutie. Je ontvangt een mooie USB + box en het is mogelijk om tegen meerprijs een bijpassend fotoalbum te laten maken.

INCLUDES:

RUIM 1 UUR FOTOSHOOT

25 BEWERKTE FOTO'S

HOGE RESOLUTIE FOTO'S

STARTING AT:

€ 225,-

NEEM CONTACT OP