Fotoshoot

Fotoshoots voor het hele gezin!

Een toffe gezinsshoot, gezellig en ontspannen!

totem-fotografie-familieshoot-portret-etten-leur

portret

Ieder gezinslid mag apart op de foto voor een los portret.

totem-fotografie-familieshoot-etten-leur

papa & mama

We zetten papa en mama ook samen op de foto.

totem-fotografie-familieshoot-ettenleur

kids samen

Broertjes en zusjes gaan ook nog met elkaar op de foto.

Spontane foto’s daar gaan we voor!

Info

Wat je nog wilt weten!

Voor een fotoshoot nemen wij ruim de tijd. Jullie kiezen een leuke locatie buiten of we komen bij jullie thuis langs. We helpen op een ontspannen manier met de poses en zorgen ervoor dat je een juiste houding aanneemt op de foto. Het resultaat is een bijzondere foto van goede kwaliteit. Je ontvangt 20 foto’s per fotoshoot en er is een mogelijkheid om meer foto’s af te nemen. De foto’s worden geleverd in hoge resolutie en altijd zorgvuldig bewerkt. Bij het afleveren van de foto’s maken wij gebruik van WeTransfer, waarbij je per email een link ontvangt om de foto’s te downloaden.

€ 150,-

Deze prijs is incl. btw

Bijzonder kinderportret

Tijdelijke actie bij Totem!

Liever een paar kunstzinnige portretten van jullie kinderen aan de muur? Totem biedt de mogelijkheid om een mini fotostudio op te zetten bij jullie thuis.  In 30 min. zetten we op zwart of witte achtergrond jullie kinderen op de foto. Jullie krijgen per kind 5 hoge resolutie foto’s toegestuurd via WeTransfer. Uiteraard is het mogelijk om afdrukken van deze foto’s te bestellen maar dit zit nog niet in de prijs inbegrepen. Deze shoot is te boeken vanaf 2 kinderen. Meer kinderen op de foto? Vraag naar de mogelijkheden.

€ 100,-

Deze prijs is o.b.v. 2 kinderen. Incl. btw & reiskosten t0t 20km.

jolijn-5finalwebsite
julot-vintagewebsite

4 generatie foto

Zo bijzonder 4 generaties op een rij!

Wij zijn gek op deze bijzondere 4 generatie foto. Het blijft bijzonder om 4 generaties op 1 rij te zetten en de gelijkenis terug te zien tussen overgroot oma (opa) en het achterkleinkind. Ook zo gek op deze foto? Totem biedt nu de kans om de 4 generatiefoto los te boeken. Wij komen thuis langs en verzorgen dit bijzondere portret!

€ 85,-

Deze prijs is incl. btw & reiskosten tot 20km.