Tessa Hockers

Tja als je als dochter van een fotograaf ter wereld komt dan is er natuurlijk wel een kans dat je graag in de voetsporen van je vader wilt treden. Mijn vader Henk de Graaf heeft al ruim 25 jaar zijn bedrijf “Henk de Graaf Fotografie” met een zeer ruime fotostudio in Leiderdorp van maar liefst 150m2. Ik ben daardoor opgegroeid in de wereld van de fotografie. Als kind heb ik regelmatig model gestaan en later heb ik mijn vader regelmatig geassisteerd bij verschillende opdrachten. Zo heb ik alle aspecten van deze branche van jongs af aan ervaren. Naarmate ik ouder werd ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de techniek achter het fotograferen, het bewerken van foto’s en het organiseren van fotoshoots. Na jaren ervaring als hobby fotograaf heb ik de stap gezet om als professional verder te gaan en ben ik met trots mijn eigen bedrijf “Totem Fotografie” gestart! Zo kan ik mijn creativiteit delen met anderen!

Met mijn man en zoon woon ik in Bergen op Zoom en werk in tevens samen met Henk in de fotostudio in Leiderdorp. Op deze manier werk ik op verschillende locaties in omgeving Bergen op Zoom en omgeving Leiden. Ik ben flexibel inzetbaar en fotografeer wat nodig is. De fotografie varieert bij mij van een newborn portret voor een particulier tot compleet gestylde product fotografie met modellen voor de zakelijke markt. Maar ook particulieren die een nette profiel foto nodig hebben voor bijv. LinkedIn of andere vormen van SocialMedia die kunnen bij mij terecht. Ondernemers die een eigen bedrijf zijn gestart kunnen via Totem Fotografie tegen een leuk tarief mooie foto’s laten maken voor de website of webshop. Afhankelijk van het soort fotografie en jouw wensen vindt de fotografie plaats op een locatie buitenshuis, bij jou thuis of in de studio in Leiderdorp vlakbij Leiden. Fotografie is mijn hobby, werk en leven en ik geniet er elke keer weer van om die speciale foto’s voor andere te maken!

Henk de Graaf

Aan mijn verhaal wordt hard gewerkt!

Meer over ons? Volg ons op Social Media of…