Fotoalbums

Luxe fotoalbums van prachtige kwaliteit.

Totem Fotografie heeft zorgvuldig gezocht naar een leverancier van bijzondere fotoalbums. Wij hebben voor onze klanten een prachtig assortiment samengesteld. Bij de fotoalbums zit vaak een luxe bewaardoos. De albums zijn te leveren in verschillende kleuren stoffen en er is een mogelijkheid om jullie namen en (trouw)datum in de kaft te laten graveren. Zo krijgt ieder album een unieke uitstraling!

Fotoalbum Luxe

Formaat 30 x 30 cm – 30 pagina’s

Kies bij dit fotoalbum uit 2 verschillende kleuren linnen stof en maar liefst 77 designs om jullie namen op de cover te laten graveren. Het is ook mogelijk om de cover onbedrukt te laten. Dit luxe fotoalbum wordt geleverd met een bijpassende luxe bewaardoos.

€ 449,-

totem-fotoalbum-deluxe
totem-album-luxe-smallkopie

Fotoalbum Luxe Small

Formaat 20 x 20 cm – 20 pagina’s

Kies bij dit fotoalbum voor veel verschillende kaften. Zo is er keuze uit vele gekleurde linnen stoffen of een harde kaft met of zonder foto. Ook is het mogelijk om jullie namen en datum op de kaft te laten drukken. Bij dit fotoalbum zit een luxe bewaardoos in dezelfde stijl.

€ 399,-

Fotoalbum Retro

Formaat 30 x 30 cm – 40 pagina’s

Kies voor dit fotoalbum uit 8 verschillende retro stijl covers. De stof is van zacht linnen en heeft een luxe uitstraling. Het is mogelijk om jullie namen en (trouw)datum in de stof te laten graveren. Je kiest hierbij uit verschillende ontwerpen die passend zijn bij de retro look. Dit fotoalbum wordt geleverd met luxe bijpassende bewaardoos.

€ 499,-

retro-album-totemkopie
totem-fotoalbum-mini-album

Fotoalbum Mini

Formaat 15 x 15 cm – 30 pagina’s

Deze bijzondere uitvoering van een luxe mini fotoalbum wordt geleverd in 1 kleur linnen stof (zie afbeelding). Het is mogelijk om namen in de kaft te laten drukken. Ondanks het formaat van dit album wordt het geleverd met maar liefst 30 pagina’s, een houten USB en met een houten bewaarbox van 20 x 15 cm.

€ 235,-

Fotoalbum Totem

Formaat 20 x 15 cm – 10 pagina’s

Kies voor dit fotoalbum uit een linnen beige cover of een blanco harde kaft. Dit fotoalbum wordt geleverd met een kartonnen witte beschermhoes. Het is mogelijk om de beschermhoes te laten bedrukken.

€ 85,-

totem-fotoalbum