TOTEM FOTO & VIDEO
volledige bruiloftsreportages!
Trouwen in 2020?

Bruiloftsreportage

Een mooi beeldverslag van jullie huwelijksdag!

Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd. Het plannen van jullie huwelijksdag kan beginnen. Er komt ontzettend veel bij kijken en een van de dingen die op jullie “to do” list staat is het regelen van een fotograaf. Natuurlijk is er ontzettend veel keuze in fotografen, welke ga je nu kiezen? Misschien kunnen wij jullie een beetje op weg helpen.

Totem komt altijd vrijblijvend kennis maken met toekomstige bruidspaar. Zo hebben jullie de mogelijkheid al jullie wensen te bespreken en weet je precies wie er nou op jullie bruiloft aanwezig zal zijn. Wij vinden het erg belangrijk dat jullie een klik met ons hebben, een fotograaf maakt jullie meest bijzondere dag namelijk van dichtbij mee. De mooiste foto’s komen ook van bruidsparen die het leuk vinden dat wij als fotograaf op deze dag aanwezig zijn!

Wij maken na de kennismaking een offerte op maat. Na ontvangst van de offerte hebben jullie nog tijd om met elkaar te bespreken of jullie ons als fotograaf willen inzetten. Zijn jullie tevreden en hebben we een klik met elkaar? Dan zetten we de datum voor jullie vast!

 

Pakketten

Dit zijn voorbeelden van mogelijke pakketten.

BASIS

bruiloft-fotograaf1

6 uur fotografie
min. 200 foto’s
3 extra bewerkte foto’s
foto’s in hoge resolutie
incl. reiskosten tot 20km

€ 600,-

BASIS PLUS

bruiloft-fotograaf4

6 uur fotografie
min. 200 foto’s
5 extra bewerkte foto’s
foto’s in hoge resolutie
luxe fotoalbum 30x30cm

€ 1050,-

UITGEBREID

bruiloft-fotograaf21

10 uur fotografie
min. 300 foto’s
10 extra bewerkte foto’s
foto’s in hoge resolutie
USB + bewaarbox

€ 1000,-

LUXE

zaklijke-fotografie

12 uur fotografie
min. 350 foto’s
10 extra bewerkte foto’s
luxe fotoalbum 30x30cm
USB + bewaarbox

€ 1600,-

Wat je nog wilt weten!

Belangrijke informatie voor jullie.

Wij maken na een vrijblijvende kennismaking bij jullie thuis een offerte op maat. Ben je tevreden over onze werkwijze en heb je een klik met ons? Dan kunnen jullie de dag bij ons vast zetten!

Na het fotograferen van jullie huwelijksdag maken wij een selectie van de foto’s waarbij het verloop van de dag mooi wordt uitgebeeld. Alle foto’s worden altijd zorgvuldig bewerkt en in hoge resolutie geleverd. Voor het afleveren van de foto’s maken wij gebruik van WeTransfer, waarbij je per email een link ontvangt om de foto’s te kunnen downloaden. Een aantal foto’s worden bewerkt op een meer kunstzinnige manier. Dit zijn vaak de foto’s die eruit springen in de volledige reportage!

contact-button-totem-leiden-1kopie
loveshoot-totem-breda

Loveshoot

Fotoshoot van het verloofde paar!

Hebben jullie bij Totem jullie bruiloft geboekt? Dan kunnen jullie tegen een aantrekkelijk tarief een loveshoot boeken. Tijdens de loveshoot krijgen jullie de kans om alvast aan de camera te wennen. We passen poses toe die straks op jullie grote dag ook terug komen. De foto’s kunnen tevens gebruikt worden voor jullie save-day-date of trouwkaart!

€ 125,-

Deze prijs is incl. btw

Fotografie & Videografie bij Totem? Ontvang combi korting!

Actie pakket!

Een volledig pakket voor jullie trouwdag.

Willen jullie graag een volledig pakket voor jullie trouwdag maar is de combinatie van fotografie, film en een luxe fotoalbum al snel te duur? Totem heeft voor alle bruidsparen een heel scherp geprijsd pakket samengesteld!

Fotograaf en videograaf komen op jullie trouwdag 10 uur lang foto’s maken en filmen. Alle foto’s ontvangen jullie per WeTransfer in hoge resolutie na ongeveer 2 weken. De bruiloftsfilm krijgen jullie op een USB met mooie bewaarbox. Tevens krijgen jullie het fotoalbum “Totem Luxe” met jullie namen en trouwdatum gedrukt in de kaft met bijpassende bewaarbox. Fotoalbum en USB bewaarbox zijn beide uitgevoerd in dezelfde kleur linnen stof. Een uitgebreid pakket met veel luxe dus!

Portfolio

Meer zien van ons portfolio? Klik hier!