ALLES OVER ONZE VERSCHILLENDE SOORTEN

BRUILOFTSREPORTAGES

ALWAYS KNOW WHAT TO EXPECT

Bruilofts fotografie

Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd. Het plannen van jullie huwelijksdag kan beginnen. Er komt ontzettend veel bij kijken en een van de dingen die op jullie "to do" list staat is het regelen van een fotograaf. Natuurlijk is er ontzettend veel keuze in fotografen, welke ga je nu kiezen? Misschien kunnen wij jullie een beetje op weg helpen.

INCLUDES:

FOTOGRAAF

BEWERKTE FOTO'S

HOGE RESOLUTIE BESTANDEN

FOTOALBUM MINI 15x15

USB + BOX

STARTING AT:

€ 1381,50

MEER INFORMATIE

Videografie bruiloft

Totem heeft ook de mogelijkheid jullie prachtige dag op film vast te leggen. Dit zijn niet de statische 3 uur durende verslaglegging zoals je deze vroeger zag, maar bestaan uit volwaardige dynamische shots, volledig geëdit met muziek ondersteuning. Zo heb je een prachtige film van jullie dag die de mooiste momenten op een hippe manier laat zien.

INCLUDES:

VIDEOGRAAF

VIDEOCLIP

KENNISMAKING

USB + BOX

STARTING AT:

€ 1495,-

MEER INFORMATIE

All-in pakket bruiloft

Willen jullie graag een volledig pakket voor jullie trouwdag? Ga dan voor ons all-in pakket met foto & videografie. Totem heeft voor alle bruidsparen een heel scherp geprijsd pakket samengesteld met flinke kortingen! Fotograaf en videograaf komen op jullie trouwdag 10 uur lang foto's maken en filmen. Jullie krijgen een preview van 5 foto's op jullie trouwdag op USB met bewaarbox. Die later matcht met een het luxe fotoalbum 30x30 gepersonaliseerd en met mooie houten box!

INCLUDES:

FOTOGRAAF 10 UUR

VIDEOGRAAF 10 UUR

RUIM 400 FOTO'S

HOGE RESOLUTIE BESTANDEN

LUXE FOTOALBUM

VIDEOCLIP

USB + BOX

PRICE:

€ 3350,-

CONTACT OPNEMEN