360 graden fotografie

Een ronddraaiende foto van een product of ruimte.

Totem Fotografie maakt 360 graden foto’s. Dit kan zowel van een product zijn als van een ruimte(panorama). De 360 graden panorama foto’s zijn vooral bekend van Google streetview. Deze manier van fotograferen zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt daadwerkelijk in de ruimte te staan en kan je er soms zelfs doorheen lopen. Totem maakt 360 graden foto’s waarbij je de ruimte zelf kan ronddraaien of laten ronddraaien. Zo kan je iemand een duidelijk beeld geven van jullie bedrijfspand, winkel of restaurant.

[360 width=”100%” height=”300px” src=”yofla360/360graden_fotografie”]

360 graden product

Ronddraaiend beeld van een product.

Wij bieden ook 360 graden productfotografie. Wij fotograferen de producten op een draaischijf. Hierbij kun je op de website de producten ronddraaien! Wil je meer over 360 graden productfotografie weten en over de bijbehorende prijzen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

360 graden panorama

Kijk rond in de ruimte.

360 graden fotografie is de fotografie die gebruikt wordt om virtuele tours te maken zoals vooral bekend is van Google Maps – Streetview. Het geeft de mogelijkheid om de klanten een kijkje te laten nemen binnenin jouw zakenpand. Zo krijgen ze alvast een voorproefje van wat jullie te bieden hebben! Ook wordt de 360° fotografie gebruikt bij de verkoop van huizen zodat de kopers van te voren alvast een rondje door het huis kunnen maken. Het is net of je er zelf staat!

Prijzen

Aantrekkelijk tarief bij Totem.

De prijzen voor 360 graden fotografie product & panorama verschillen. Bij afname van meerdere 360 graden foto’s geven wij een aantrekkelijke korting. Benieuwd naar de prijzen? Laat ons weten wat je wilt laten fotograferen en in welke aantallen. Bij een panorama foto horen wij graag om welke locatie het gaat. Na het ontvangen van de informatie maken wij een offerte op maat!