Fotoshoot

Fotoshoots voor de particuliere markt.

Bij een portret fotoshoot moet je denken aan het vastleggen van 1 of meerdere personen. Dit kan een pasgeboren wondertje zijn, of een kleine (b)engel. Maar natuurlijk ook een leuke gezins, familie of vrienden portret. Je hebt zelf de keuze of je de fotoshoot thuis of op een andere (buiten)locatie wilt. Beide kunnen voor hele leuke resultaten zorgen. Bij een locatie thuis ben je in je vertrouwde omgeving en kan je later nog terug kijken naar je interieur, die ik leuk terug laat komen op de achtergrond van de foto! Buiten krijg je een frisse en spannende foto met wat meer actie en natuur. Ook hier zijn er heel veel mogelijkheden. Ik sta helemaal open voor je eigen inbreng en zal je helpen om een geschikte keuze te maken. Daarbij houd ik rekening met eventuele accessoires op de foto die voor jou zo typerend en passend zijn. Als fotografe ben ik in het bezit van accessoires, achtergronden en lampen. Uiteraard neem ik deze mee als dit voor jouw fotoshoot van toepassing is.

Studio

Fotostudio in Leiderdorp.

Bij Totem Fotografie is het ook mogelijk om een studio fotoshoot te boeken. In onze grote fotostudio in Leiderdorp van maar liefst 150 m2 heb we genoeg ruimte om voor allerlei doeleinden te gekke foto’s te maken. Van een newborn baby tot volledige familie shoots. Uiteraard zorgen we voor de hele kleintjes voor een warme plek. In de studio is het ook mogelijk om foto’s te laten maken voor een greenscreen. Hierdoor kunnen in de nabewerking verschillende achtergronden achter de modellen geplaatst worden. Het is tevens mogelijk om naar wens een feest inclusief fotoshoot te boeken in onze studio!

Studio-Leiderdorp-Fotografie
Baby fotoshoot

Info

Wat je nog wilt weten!

Voor een fotoshoot nemen wij ruim de tijd. We helpen op een ontspannen manier met de poses en zorgen ervoor dat je een juiste houding aanneemt op de foto. Het resultaat is een bijzondere foto van goede kwaliteit. Je ontvangt 15 foto’s per fotoshoot en er is een mogelijkheid om meer foto’s af te nemen. De foto’s worden geleverd in hoge resolutie en altijd zorgvuldig bewerkt. Bij het afleveren van de foto’s maken wij gebruik van WeTransfer, waarbij je per email een link ontvangt om de foto’s te downloaden.

Pakketten

Dit zijn voorbeelden van mogelijke pakketten.

FOTOSHOOT

1 uur fotografie
15 bewerkte foto’s
locatie buiten of studio
1-6 personen
incl. reiskosten tot 20km

€ 150,-

NEWBORN SHOOT

2 uur fotografie
15 bewerkte foto’s
locatie thuis of studio
foto’s i.c.m. gezin
incl. reiskosten tot 20km

€ 200,-

ZWANGER & NEWBORN

1 uur zwangerschaps shoot
2 uur newborn shoot
30 bewerkte foto’s
foto’s i.c.m. gezin
incl. reiskosten tot 20km

€ 300,-

FAMILIE SHOOT

1 uur fotografie
15 bewerkte foto’s
locatie buiten of studio
8 – 15 personen
incl. reiskosten tot 20km

€ 200,-

Fotoshoot Bergen op Zoom Totem

Portfolio